Advocatenkantoor Commit is ontstaan uit de gemeenschappelijke visie van zes gespecialiseerde advocaten in het sociaal recht. Onze troeven?


Contacteer ons

Op zoek naar duidelijk advies op uw juridische HR vragen?
Stel uw vraag of contacteer ons via +32 9 395 30 40 of info@commitlaw.be.

onze aanpak

Het Belgisch sociaal recht is complex. Correcte en volledige overeenkomsten zijn daarom erg belangrijk om moeilijkheden in de toekomst te vermijden. Wij adviseren u daar graag bij. Maar ook als er zich een probleem voordoet, staat advocatenkantoor Commit voor u klaar. Daarbij kiezen we voluit voor een no-nonsense aanpak.

commit team - advocaten arbeidsrecht Gent

Complementair team

De advocatuur kiest traditioneel een individuele aanpak van uw dossier. Advocatenkantoor Commit pakt het liever anders aan en zet zich als team in voor uw onderneming. Ook al heeft elke advocaat zijn eigen stijl en unieke specialisatie, we vertrekken steeds vanuit een gemeenschappelijke visie.


Verfrissende visie

We investeren in een goede relatie met al onze cliënten. Want door uw bedrijf, uw sector en uw bezorgdheden beter te leren kennen, kunnen we als juridische partner meebouwen aan het succes van uw onderneming.Verfrissende visie


Bruikbaar advies

Onze advocaten zijn stuk voor stuk specialisten die de wetgeving voor u doorspitten totdat ze u een klaar en duidelijk standpunt kunnen formuleren waarmee u verder kan.

Omdat we weten dat u niet geholpen bent met de lange juridische volzinnen, zal u ons zelden betrappen op jargon: wij schrijven onze teksten in leesbare taal.


Kennis van zaken

Hoe vernieuwend onze aanpak ook is, op één vlak spiegelen we ons graag aan de grootste namen uit ons domein: qua inhoudelijke kennis. Onze advocaten hebben een diepgaande expertise in sociaal recht, arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht. Bovendien heeft elk van ons jarenlang ervaring opgebouwd bij advocatenkantoor Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse.


Snelle dienstverlening

We weten hoe belangrijk het kan zijn dat u snel een sluitend antwoord krijgt op een dringende HR-kwestie. Daarom zijn we makkelijk bereikbaar en reageren we zo snel als nodig is. Bovendien kunnen wij u een snelle dienstverlening verzekeren dankzij onze jarenlange expertise en grondige kennis van de complexe sociale wetgeving.


Transparante aanpak

Deze klantvriendelijke aanpak vertaalt zich ook in onze transparante werkwijze. Op dit moment leggen we de laatste hand aan een digitale kluis waarin u uw dossier zal kunnen raadplegen. Daarin vindt u de voor u relevante documenten en een overzicht van de geleverde prestaties.

Ook onze tarieven zijn transparant. We werken met concurrentiële uurtarieven waarin alles is inbegrepen, ook de kantoorkosten. Als u dat wil, spreken we vooraf een richtprijs af. Zo weet u precies wat u te wachten staat.


Opleidingen op maat

We delen onze expertise graag. Meerdere advocaten uit ons team geven les in het hoger onderwijs. Daarnaast organiseren we regelmatig in-company opleidingen naar aanleiding van nieuwe wetgeving zoals de wet werkbaar en wendbaar werk (Wet Peeters).

Dankzij onze praktijkgerichte aanpak geven we cliënten de nodige inzichten zodat ze precies weten hoe de (nieuwe) sociale wetgeving nageleefd moet worden in hun onderneming.


contacteer ons

 

Op zoek naar helder en bruikbaar advies op uw juridische HR vragen?
Stel uw vraag of contacteer ons via +32 9 395 30 40 of info@commitlaw.be.