Joris De Keersmaeker

Advocaat | partner

   +32 9 395 30 44
    +32 498 69 17 57
  joris.dekeersmaeker@commitlaw.be
  joris.dekeersmaeker


Joris begeleidt uw bedrijf bij juridische vraagstukken op het vlak van individueel en collectief arbeidsrecht. Hij is gespecialiseerd in volgende thema's:

  • arbeidsduur

  • oneerlijke concurrentie

  • sociaalrechtelijke aspecten bij onderaanneming (sociaal strafrecht)

Joris kiest voor een duidelijke, snelle en persoonlijke dienstverlening. Hij adviseert vaak schoonmaakbedrijven en ondernemingen in de logistieke en transportsector.

Professioneel

Na zijn studies Lichamelijke opvoeding gaf Joris 7 jaar les. Ondertussen behaalde hij zijn Master in de rechten aan de KULeuven. Hij was actief aan de Antwerpse balie van 2007 tot 2015, sindsdien is hij lid van de Gentse balie.

Joris De Keersmaeker geeft regelmatig voordrachten over sociaaljuridische thema's.

Van 2015 tot 2017 werkte hij als vennoot bij het advocatenkantoor Van Eeckhoutte Taquet & Clesse. In 2017 richtte hij het advocatenbureau Commit op samen met Sabine, Egbert, Pieter, Karel en Lien.

Talen

Nederlands, Frans en Engels

Persoonlijk

Joris is een familieman die zo veel mogelijk tijd doorbrengt met zijn gezin. Hij kan zijn hoofd leegmaken tijdens mountainbike tochten in de natuur en houdt van de Scandinavische rust, ruimte, mode en tv-series.Joris De Keersmaeker -  Advocaat arbeidsrecht Gent

"I wanna know if love is wild. I wanna know if love is real."
Bruce Springsteen