ONLINE SEMINARIE Mobiliteitsbudget vs. Cash for Car (update: voorlopig uitgesteld)

! - UPDATE - !

De invoering van het Mobiliteitsbudget laat iets langer op zich wachten dan door de regering voorzien was. Het geplande Online Seminarie (zie hieronder) wordt daarom voorlopig voor onbepaalde tijd uitgesteld. Wij houden u op de hoogte.

- - -

Begin 2018 werd de zogenaamde “Cash for Car”-regeling ingevoerd. Binnenkort zou ook het “Mobiliteitsbudget” een feit moeten zijn.

Beide regelingen beogen in te spelen op het mobiliteitsvraagstuk en zullen naast elkaar bestaan.

Zij bevatten zowel een belangrijk arbeidsrechtelijk luik als een belangrijk (para)fiscaal luik.

Daarom slaan Pieter SICHIEN (COMMIT ADVOCATEN) en Leen DE VRIESE (fiscaal advocatenkantoor DVDTAXLAW) de handen in elkaar. Zij bieden u een Online Seminarie aan over deze topics.

Het Online Seminarie gaat door op 15 oktober 2018 (van 12u tot 14u) via Lexalert. Inschrijven kan op http://www.lexalert.be/nl/seminar/mobiliteitsbudget-vs-cash-car

cash for car.jpeg

Beide regelingen zullen vanuit de verschillende invalshoeken (arbeidsrecht en (para)fiscaliteit) besproken en, vooral, met elkaar vergeleken worden, zodat u vanuit uw HR-praktijk een weloverwogen keuze zou kunnen maken. Ook zal worden stilgestaan bij de impact van de aangekondigde versoepelingen van de “Cash for Car”-regeling.

Pieter Sichien


Wil je meer weten over de mobiliteitsvergoeding en het inruilen van de bedrijfswagen? Commit Advocaten helpt u graag verder.