GDPR & HR: van theorie naar praktijk. COMMIT maakt het verschil.

Wordt u ook om de oren geslagen met algemene ‘GDPR-theorie’ die u onvoldoende helpt om de GDPR praktisch en concreet te implementeren in uw onderneming? Commit brengt u snel op goede weg.  

Waar maakt COMMIT het verschil?

De analyse van de verschillende verwerkingen van persoonsgegevens die u als werkgever uitvoert, is een zeer belangrijke oefening die u in het kader van de GDPR moet maken. Maar die analyse is niet eenvoudig en tijdrovend. Wij nemen 95% van deze oefening voor onze rekening. De laatste 5% doen we samen. Uw eerste grote GDPR-zorg wordt zo weggenomen!

Hoe gaan wij te werk?

Wij bezorgen u een volledig uitgewerkt verwerkingsregister van persoonsgegevens inzake personeelsbeleid dat van toepassing kan zijn bij elke werkgever.  U kiest à la carte de verwerkingen die u uitvoert. Wij bespreken dit samen en verfijnen het register samen met u.

GDPR register
gdpr privacyverklaring foto.png

Op basis van het verwerkingsregister, bezorgen wij u een afgewerkte privacyverklaring waarmee u uw werknemers op de juiste manier kan informeren. Wij adviseren u over de beste, meest praktische manier waarop u de privacyverklaring binnen uw onderneming verspreidt. Wij bezorgen u modeldocumenten (m.b.t. toestemming van werknemers, informatieplicht bij sollicitaties, …) waar nodig.

 

Karel Theuns


Wil u gebruik maken van ons basisregister voor verwerkingsactiviteiten of privacyverklaring op het vlak van personeelsbeleid? Of wil u begeleiding bij de GDPR van A tot Z? Commit Advocaten helpt u graag verder.

 

Ondanks alle zorg die besteed is aan het opstellen van deze tekst, blijven vergissingen en/of onvolkomenheden mogelijk. De auteur en Commit Advocaten cvba kunnen daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.